Sponsoren

Waar vroeger schippers in de vakantie met hun vrachtschepen wedstrijden gingen zeilen, is het skûtsjesilen tegenwoordig uitgegroeid tot ware topsport. Om mee te kunnen doen in de top van de A-klasse, moeten wij veel trainen en ervaring opdoen. Maar om het verschil te maken in deze klasse is investering in materiaal essentieel. Een nieuwe set zeilen kost bijvoorbeeld € 16.000,- en gaat gemiddeld 6 jaar mee.

Naast de kosten van wedstrijdmateriaal, varen we ook met een schip van meer dan 100 jaar oud. Dat vraagt het nodige onderhoud.

Strijd mee om de Verwisseling Cup op vrijdag 8 september

Skûtsjesilers en ondernemers hebben veel gemeen: we moeten doelen stellen, risico’s durven nemen en in teamverband werken. Het is tactisch koers uitzetten en manoeuvreren voor de gunstigste wind. De Verwisseling Cup biedt u de gelegenheid om op een unieke manier met personeel of relaties te zeilen en te netwerken. Skûtsjesilen activeert, motiveert en verbindt. Het geeft stof tot nadenken en natuurlijk sterke verhalen. Kortom een dag om niet snel te vergeten.

Hoe?

Huur als organisatie 1 of meerdere skutsjes en strijd met en tegen elkaar om de Verwisseling Cup 2017. Ervaar de spanning van echt wedstrijdzeilen op deze traditionele schepen, onder begeleiding van een ervaren bemanning.

Zeil uw eigen Regatta

Kunt u als organisatie minimaal 3 schepen vullen, dan is het ook mogelijk om uw eigen Cup met relaties, personeel of netwerk te organiseren. Het programma kan vergelijkbaar zijn met de Verwisseling Cup, maar ook op maat gemaakt naar uw eigen doelen en wensen.

Zo biedt de thuishaven van skûtsje Verwisseling bijvoorbeeld unieke mogelijkheden voor workshops of vergaderingen. Kijk eens op http://www.heechsicht.nl. Wij staan voor alles open en maken er in overleg met u een onvergetelijke dag van.

Interesse?

Stuur een email naar: skutsjeverwisseling@gmail.com of neem contact op met de sponsorcommissie: Karin Veld: 06 81789606

Programma
10.00 Ontvangst met koffie & gebak
11.00 Palaver & Inschepen
11.30 Wedstrijd 1 & 2
13.30 Lunch
14.30 Wedstrijd 3 & 4
16.30 Borrel & Prijsuitreiking
18.00 Schippersmaal

Donatie

Helpt u mee om skutsje Verwisseling naar de top van de A-klasse te brengen? Uw donatie is van harte welkom. Uiteraard houden wij u dan graag op de hoogte via onze social media en digitale nieuwsbrief en bent u van harte welkom op de jaarlijkse Vriendendag of op het volgschip tijdens de slotdag van de IFKS in de baai van Lemmer.

IBAN: NL11INGB0007602003